08 20 51 295

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Rešitve

Sistemske rešitve

Za učinkovito poslovanje brez nepotrebnih izpadov delovanja storitev so potrebne pravilno izbrane sistemske in komunikacijske rešitve. Pri celoviti sistemski rešitvi, kjer ne prihaja do izpadov delovanja, lahko prihranite ogromno časa in denarja. Naše podjetje se lahko pohvali z dobrim poznavanjem opreme priznanih proizvajalcev opreme in seveda izkušnjami pri implementaciji, zato vam glede na zahteve pomagamo izbrati ustrezno strojno in programsko opremo, ki jo nato povežemo z vašo obstoječo opremo. Sistemskih rešitev se lotimo v treh korakih, kjer tesno sodelujemo s svojimi naročniki:

  • pregled stanja informacijskega sistema s predlogom sprememb,
  • načrtovanje optimizacije informacijskega sistema,
  • tehnični in komercialni predlogi ustreznih rešitev.

Komunikacijske tehnologije

Eden izmed ključnih dejavnikov učinkovitega poslovanja je centraliziran dostop do informacij, saj zaposleni potrebujejo dostope od kjerkoli in kadarkoli. Za to so potrebne komunikacijske povezave znotraj podjetja, med poslovnimi enotami in med partnerji. Temelj naših rešitev je oprema priznanih proizvajalcev komunikacijskih tehnologij, kar seveda podpremo z znanjem, sposobnostjo in izkušnjami. Za svoje naročnike kakovostno izvedemo:

  • celovito rešitev komunikacijskih potreb podjetja, od načrtovanja omrežja in pripadajočih komunikacijskih povezav, do izvedbe ter vzdrževanja,
  • analize in svetovanje o postavitvi informacijskih sistemov na področju osebne računalniške opreme, strežnikov, hrambe podatkov, virtualizacije, licenčnih pravil in omrežne infrastrukture.

Varnost

Podjetja morajo dandanes vse več pozornosti posvečati varovanju svojega IT okolja. Veliko se govori in piše o hitrem širjenju virusov, o izgubi podatkov zaradi strojne napake, o vdorih v računalniška omrežja, zlorabi kreditnih kartic pri spletnem nakupovanju, itd. Vse to lahko preprečimo, če k problematiki varovanja podatkov pristopimo celostno na vseh področjih:

  • načrtovanje, izvedba in vzdrževanje protivirusne zaščite in zaščite pred škodljivo programsko opremo
  • načrtovanje, izvedba in vzdrževanje sistemov za nadzor in avtomatizacijo varnostnih popravkov
  • načrtovanje, izvedba in vzdrževanje požarnih pregrad naslednje generacije
  • načrtovanje, izvedba in vzdrževanje backup sistemov
  • vpeljava več nivojske avtentikacije uporabnikov

 

Intranetni portal

Naše podjetje za svoje naročnike izdela intranetne portale na platformi Microsoft Office SharePoint, ki so odlična podpora za poslovanje.

 

Ali ste prišli do spoznanja, da se vaš največji kapital skriva v dokumentih? Vas zato skrbi za varnost teh dokumentov? Potrebujete varen dostop poslovnih informacij od kjerkoli in kadarkoli? S sodobno zasnovanim intranetnim portalom na platformi MS SharePoint lahko pozabite na skrbi in poslujete brez omejitev. Pri nas ste lahko prepričani, da ste izbrali pravega partnerja za postavitev tovrstnega portala!

 

Rešitve za elektronsko poslovanje

Osnova za vse rešitve, ki so vam v pomoč pri elektronskem poslovanju, je intranetni portal. S pripravljenimi rešitvami ga lahko hitro prilagodimo v mesto za spremljanje izvajanja nalog, vodenja projektov, obvladovanja dokumentov in seveda tudi ostalih opravil, s katerimi se srečujete pri vsakdanjem delu.

 

 

 

            

 

Pomoč na daljavo s pomočjo računalniškega programa Team Viewer.

 

PRENESI

 

  08 20 51 295

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

MENET, informacijske tehnologije, d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Slovenija

  +386 (0)1 563 70 85

  info@menet.si

Copyright © 2024, MENET, informacijske tehnologije, d.o.o., Vse pravice pridržane.