08 20 51 295

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prodaja opreme

Naše podjetje se ukvarja tudi s prodajo strojne in programske opreme, pri čemer naša ponudba temelji na prodajnem programu vodilnih svetovnih proizvajalcev: Hewlett Packard Enterprise, HP Inc, Microsoft, Arcserve, ESET, Cisco, Barracuda, Stormshield in ostalih (Lenovo, Dell, Samsung, Wd, Qnap, Synology, Symprex, Paessler ...) . O tesnem sodelovanju z dobavitelji, odličnem poznavanju opreme in storitev pričajo pridobljeni nazivi Hewlett Packard Enterprise Solution Provider Gold Partner, HP First Gold Partner,  Microsoft Gold Partner, Arcserve Silver Partner, ESET Gold Partner in Cisco registerd Partner.

 


 

Strojna oprema

Prava strojna oprema zagotavlja ustreznost, zanesljivost, učinkovitost, zmogljivost in znižanje stroškov...

 

Hewlett Packard Enterprise

 

 

V Menetu se zavedamo, da so Hewlett Packard Enterprise rešitve ključni gradniki varnega, stabilnega in fleksibilnega informacijskega sistema, ki bo ustrezal vašim potrebam. Dolgoletne izkušnje naših strank, naš status in kvalitetna poprodajna mreža dokazujejo, da vam bomo ustrezno svetovali pri izbiri opreme za »srce« vašega informacijskega sistema:

 • Strežniške rešitve
 • Rešitve za shranjevanje podatkov
 • Celovite rešitve za virtualizacijo sistema
 • Žične in brezžične omrežne rešitve Aruba
 • HPE PointNext storitve

HP Inc.

 

 

 

Ogledalo vsakega informacijskega sistema je na koncu zadovoljen uporabnik. S produkti proizvajalca HP Inc vam nudimo širok nabor produktov, ki bodo zadostili potrebam še tako zahtevnih uporabnikov. Ponudimo vam lahko svetovanje in nakup izdelkov iz celotnega spektra rešitev:

 

 • Osebni računalniki
 • Prenosni in tablični računalniki
 • Delovne postaje
 • Lahki odjemalci
 • Tiskalniki in multifunkcijske naprave
 • Potrošni material za tiskalnike in multifunkcijske naprave

 

Barracuda Networks

 

 

Danes zgolj statična požarna pregrada v omrežju ne zadošča za zaščito pred vdori in drugačnimi oblikami napadov na vaš informacijski sistem. Z Barracuda Cloudgen požarnimi pregradami naslednje generacije ne samo da zagotovimo ustrezno zaščito, tudi samo upravljanje sistema je enostavneje, boljši nadzor pa nam omogoča tudi hitrejše ukrepanje ob incidentih. 

https://www.barracuda.com/products/cloudgenfirewall


 

Cisco

 

 

Preizkušena omrežna tehnologija brez katere si marsikateri uporabnik ne predstavlja sodobnega računalniškega omrežja. Pomagamo vam izbrati ustrezna stikala in s preizkušenimi požarnimi pregradami ustrezno zaščitimo  vaše omrežje.

 

 

Stormshield

 

 

V Menetu posebno mesto namenjamo uporabi ustreznih požarnih pregrad zato poleg prejšnjih dveh ponujamo še Stormshield rešitve, ki so idealne za podjetja, ki imajo več lokacij in jih skrbi varnost ne samo na centralni lokaciji, ampak tudi na manjših oddaljenih lokacijah.

https://www.stormshield.com/products-services/products/network-security/

 

 

Programska oprema

Microsoft

Microsoftova programska oprema in rešitve podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in pridobljenih znanj vam pomagamo poiskati najustreznejši licenčni model, produkt in implementacijo.

 • Svetovanje in pomoč pri izbiti najustreznejšega modela licenciranja in produkta
 • svetovanje in prodaja Microsoft storitev v oblaku ( SPLA, CSP, Azure)
 • načrtovanje in migracija sistemov v Office365 (elektronska pošta, Onedrive, Sharepoint)

Arcserve

 

Pomemben gradnik informacijskega sistema je tudi ustrezna zaščita podatkov (backup). Danes ni več dovolj, da imate podatke shranjene še na kakšnem dodatnem mediju. Z rešitvijo Arcserve, kateri zaupamo že vrsto let, lahko zagotovite ustrezno zaščito podatkov na primarni lokaciji, replikacijo le teh na več rezervnih lokacij in navsezadnje tudi zagon kritičnih poslovnih procesov na rezervni lokaciji. Ko pa pride do izgube podatkov zaradi napake uporabnikov, strojne okvare ali pa napada izsiljevalskega virusa, pa vam sistem omogoča enostavno in hitro vračilo le-teh iz rezervnih kopij.


 

Paessler PRTG Network Monitor

 

 

Programsko opremo PRTG Network Monitor uporablja več kot 150.000 sistemskih administratorjev po celem svetu. Za optimizacijo delovanja omrežja, hitrejše odzivnosti in večje zanesljivosti ga uporabljajo tako majhna podjetja, kot tudi velike organizacije. PRTG je cenovno ugoden in se bo širil z vašimi potrebami. To bo vaš zadnji program za nadzor informacijskega sistema, ki ga boste kupili.

 

Začnite s preskusno namestitvijo (osnovna namestitev vam bo vzela samo 2 minuti) in se sami prepričajte, kako vam PRTG lahko pomaga pri vašem delu.


 

Eset

 

 

 

Pomembno mesto v informacijskem sistemu na koncu predstavlja tudi učinkovita protivirusna zaščita. Z rešitvami ESET vam zagotovimo centralno zaščito na vseh nivojih. S centralnim upravljanjem imate v vsakem trenutku nadzor nad vsemi napravami v omrežju. Ko pride do okužbe z virusi, izsiljevalskimi programi in drugo škodljivo programsko opremo ste z ESET rešitvami korak pred napadalcem. 


 

Symprex

 

 

S programsko opremo Symprex prevzemite nadzor nad izgledom podpisov in obvestil pri pošiljanju elektronskih sporočil in z njimi centralno upravljajte, hitro in enostavno nastavite samodejno arhiviranje posameznih ali skupinskih poštnih predalov, pridobite poln nadzor nad določanjem pravic poštnih map in preprosto vzdržujte nastavitve poštnih računov s katerokoli verzijo Exchange strežnika.

Za dodatne informacije nas pokličite na 01 563 70 85!

            

 

Pomoč na daljavo s pomočjo računalniškega programa Team Viewer.

 

PRENESI

 

  08 20 51 295

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

MENET, informacijske tehnologije, d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Slovenija

  +386 (0)1 563 70 85

  info@menet.si

Copyright © 2024, MENET, informacijske tehnologije, d.o.o., Vse pravice pridržane.